ontzorgen van jouw

ADMINISTRATIE

De administratie van een fysiopraktijk is een tijdrovende activiteit die je af kan leiden van jouw passie en hetgeen waar het daadwerkelijk om draait, namelijk: de beste zorg voor jouw patiënten. Bij Fysio Networkx weten we dit uit eigen ervaring. Om jou te ontzorgen bieden we verschillende administratieve pakketten en individuele diensten aan zodat jij je zonder zorgen kunt richten op het uitoefenen van jouw beroep.

Loonadministratie

Declareren

Boekhouding

Facturatie

Debiteurenbeheer

“Fysio Networkx neemt een hoop administratief werk voor ons uit handen. Dit scheelt ongelofelijk veel. Zowel op het declaratievlak als het financiële vlak doen ze veel voor ons. Dit zorgt voor grote vermindering van werklast, waardoor er meer tijd overblijft voor hetgeen waar we voor zijn opgeleid; het helpen van patiënten. Bij onduidelijkheden of vragen wat betreft de administratie, helpen ze ons altijd. Dit is erg handig gezien hun kennis over de software.”

Luuk

Praktijkhouder, Fysio Paleiskwartier

De voordelen

Meer tijd en betere zorg voor al jouw patiënten

Samenwerking met ervaren krachten gespecialiseerd in fysiotherapie administratie

Altijd beschikbaar voor advies over machtigingen, behandeltrajecten, vergoedingen en verzekeraars

Geen langdurig inwerktraject, wij kunnen direct beginnen!

Altijd voordeliger dan het aannemen van eigen personeel

Op zoek naar administratieve ondersteuning?

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw praktijk. Bekijk ook onze brochures.
Brochure declaratiesBrochure debiteurenbeheer

DIENSTEN

DECLAREREN

Het indienen van declaraties bij zorgverzekeraars kan erg ingewikkeld zijn. Gelukkig hebben we hier bij Fysio Networkx veel ervaring mee en dragen we er zorg voor dat de declaratie van behandelingen op de juiste manier gebeurt. Wij zijn het aanspreekpunt voor vragen vanuit patiënten en therapeuten rondom facturen, declaraties en vergoedingen. Lees meer…

FACTURATIE & DEBITEURENBEHEER

Als zorgverlener bouw je graag een goede en professionele band op met jouw cliënten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je liever geen gesprekken voert over openstaande facturen tijdens een behandelafspraak. Fysio Networkx neemt het debiteurenbeheer van je over en verzorgt het contact met debiteuren, de verzending van herinneringen en de aanlevering van gegevens aan het incassobureau. Lees meer…

“Fysio Networkx heeft fysiotherapiepraktijk De Hooge Rijt in de afgelopen 2 jaar naar volle tevredenheid ondersteund op het gebied van de maandelijkse declaraties bij de zorgverzekeraars.”

Jaqueline

Praktijkhouder, Fysio de Hooge Rijt

BOEKHOUDING

Een overzichtelijke en bijgewerkte boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van jouw praktijk. Fysio Networkx biedt de mogelijkheid de boekhouding over te nemen middels het boekhoudprogramma Twinfield. We werken desgewenst samen met jouw eigen accountant en zorgen voor een goede voorbereiding van de jaarrekening.

LOONADMINISTRATIE

De loonadministratie van jouw medewerkers is een specialistische aangelegenheid waarvan je zeker wilt weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Fysio Networkx hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt. Lees meer…

INKOOPFACTURATIE

Een praktijk doet bepaalde aankopen om te investeren en te kunnen draaien, en dat betekent het betalen en administratief verwerken van inkoopfacturen. Wij begrijpen dat jij liever niet te veel bezig bent met administratieve taken en daarom verwerkt Fysio Networkx alle inkoopfacturen na betaling door de praktijk in de administratie.

Wij komen graag in contact met mensen die onze passie voor het vak fysiotherapie delen. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, waar je altijd welkom bent voor een kennismaking met een kop koffie (of thee). Telefonisch of digitaal kennismaken kan natuurlijk ook altijd.

“De uitbesteding van alle administratieve diensten geeft mij enorm veel rust. Voor vragen over de administratie kunnen we allemaal terecht bij dit team. De communicatie hierin is buitengewoon.” 

Jasper

Praktijkhouder, Medifysio Kaatsheuvel

Ons Administratieve Team

Dirkje

Marketing & Administratie

Anouk

Fysio & Admin Specialist

José

HRM & Administratie

Saskia

Telefonie & Administratie

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen op gebied van administratie?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!