ontzorgen van uw

ADMINISTRATIE

De administratie van een fysiopraktijk is een tijdrovende activiteit die u af kan leiden van uw passie en hetgeen waar het daadwerkelijk om draait, namelijk: de beste zorg voor uw patiënten. Bij Fysio Networkx weten we dit uit eigen ervaring. Om u te ontzorgen bieden we verschillende administratieve pakketten en individuele diensten aan zodat u zich zonder zorgen kunt richten op het uitoefenen van uw beroep.

LOON ADMINISTRATIE

DECLAREREN

BOEKHOUDING

INKOOP FACTURATIE

i

VERKOOP FACTURATIE

DEBITEUREN BEHEER

DIENSTEN

DECLAREREN

Het indienen van declaraties bij zorgverzekeraars kan erg ingewikkeld zijn. Gelukkig hebben we hier bij Fysio Networkx veel ervaring mee en dragen we er zorg voor dat de declaratie van behandelingen op de juiste manier gebeurt. Ook staan we u te woord indien u vragen hebt over bijvoorbeeld machtigingen of behandeltrajecten.

DEBITEUREN BEHEER

Als zorgverlener bouwt u graag een goede en professionele band op met uw cliënten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u liever geen gesprekken voert over openstaande facturen tijdens een behandelafspraak. Fysio Networkx neemt het debiteurenbeheer van u over en verzorgt het contact met debiteuren, de verzending van herinneringen en de aanlevering van gegevens aan het incassobureau.

BOEKHOUDING

Een overzichtelijke en bijgewerkte boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van uw praktijk. Fysio Networkx biedt de mogelijkheid de boekhouding over te nemen middels het boekhoudprogramma Twinfield. We werken desgewenst samen met uw eigen accountant en zorgen voor een goede voorbereiding van de jaarrekening.

LOON ADMINISTRATIE

De loonadministratie van de medewerkers in uw praktijk is een specialistische aangelegenheid waarvan u zeker wilt weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Fysio Networkx hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt.

VERKOOP FACTURATIE

Niet iedereen is verzekerd voor de zorg die hij of zij ontvangt en moet daardoor deze zorg zelf betalen. Fysio Networkx neemt voor uw praktijk de particuliere en zakelijke verkoopfacturatie uit handen en zorgt ervoor dat niet vergoede behandelingen aan de juiste persoon gefactureerd worden.

INKOOP FACTURATIE

Een praktijk doet bepaalde aankopen om te investeren en te kunnen draaien, en dat betekent het betalen en administratief verwerken van inkoopfacturen. Wij begrijpen dat u zich liever niet te veel bezighoudt met administratieve taken en daarom verwerkt Fysio Networkx alle inkoopfacturen na betaling door de praktijk in de administratie.

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter