fbpx

BRANDIng

Bij branding gaat het niet over de promotie van uw diensten of producten, maar om het in zijn kracht zetten van uw praktijk. Die kracht kan van alles zijn: specialistische zorg, sportiviteit, of juist zorg voor jong of oud. Het gaat er uiteindelijk om dat patiënten een gevoel krijgen bij jouw brand en zich ermee verbonden voelen. Dat ze weten waar uw brand/praktijk voor staat en daar waardering voor voelen.

 

MEETING

HUISSTIJL

EINDPRODUCT

BRANDING

MEETING

In een gesprek bespreken we de visie en missie van uw praktijk. Wie zijn jullie? Wie zijn jullie klanten? Welk probleem lossen jullie op? Wat maakt jullie onderscheidend? Wat zijn de specialisaties en doelgroepen waar jullie je op richten?

HUISSTIJL

Op basis van het gesprek zullen wij de best passende kleuren en lettertypen uitkiezen, het logo design, en het algemeen design van uw brand vormgeven.

EINDPRODUCT

Als eindproduct ontvangt u alle bestanden die u nodig heeft om uw brand door te voeren en mee te nemen in alles dat uw bedrijf doet. Daarnaast krijgt u een branding lookbook waarin alle visuele aspecten op een plek weergegeven zijn zodat u altijd een referentiekader heeft voor de visuele uitingen van uw brand.

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter