ontzorgen van uw

Declaraties

Het indienen van declaraties bij zorgverzekeraars kan erg ingewikkeld en tijdrovend werk zijn. Gelukkig hebben wij enorm veel ervaring met het declareren van alle soorten declaraties op fysiotherapeutisch gebied en kunnen wij uw praktijk hierin ontzorgen.  Zo houdt u meer tijd over voor datgene waar u goed in bent én wat u het meest oplevert: behandelen en ondernemen. 

INDIENEN DECLARATIES

FACTUREREN PARTICULIEREN

+

RETOURINFORMATIE

DECLARATIES VOOR FYSIOPRAKTIJKEN

Om u compleet te ontzorgen op het gebied van declaraties willen wij het hele process van eerste indiening tot retourinformatie verwerking uit handen nemen. Onze aanpak bij declaraties van fysiopraktijken is in te delen in drie stappen:

FACTUREREN VAN PARTICULIEREN

Wij controleren of alle facturen voor de particulieren kloppen (of dat deze toch naar de zorgverzekering moeten). Vervolgens worden de nota’s per e-mail of brief verstuurd naar de patiënt.

INDIENEN DECLARATIES ZORGVERZEKERAARS

BEHANDELEN RETOURINFORMATIE VAN ZORGVERZEKERAARS

Bij alles dat retour komt vanuit de zorgverzekeraar bekijken wij wat er mis is gegaan. Dit lossen wij op (in samenwerking met de praktijk) en dienen wij opnieuw in om zo alle declaraties snel en succesvol af te ronden.

Wat is de toegevoegde waarde voor mijn praktijk?

Naast de ontzorging van bovenstaande punten en het financiële voordeel dat u kunt opdoen door het uitbesteden van uw declaraties, hebben wij ook veel kennis te bieden.

Zo hebben wij ervaring met alle soorten declaraties op fysiotherapeutisch gebied, zowel chronische als niet-chronische trajecten. Ook staan wij in nauw contact met alle zorgverzekeraars en sluiten wij jaarlijks contracten met hen af. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle veranderingen die zich ieder jaar voordoen. Daarnaast hebben wij brede kennis over machtigingen of behandeltrajecten waardoor wij u altijd kunnen adviseren.

BENIEUWD OF WIJ U KUNNEN ONDERSTEUNEN MET UW DECLARATIE PROCESS?

Wij ook! We gaan graag in gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk.
Laat uw gegevens en bericht hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Op zoek naar een complete oplossing?

Bekijk onze andere administratieve diensten en pakketten.

DienstenPakketten

We horen graag van u!

Contact

Meer weten over onze diensten?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl