Google Ads

Display Advertising

Display advertising kom je overal op het internet tegen. Het zijn de reclame banners op websites met beeld en een gerichte reclame boodschap. Deze manier van adverteren biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties. Door display ads goed in te zetten voor uw bedrijf kunt u uw doelgroep direct aanspreken, overtuigen en activeren.

h

ADWORDS

GOOGLE ANALYTICS

STRATEGIE

WAT WORDT ER GEREGELD?

INSTELLEN GOOGLE ACCOUNT

STRATEGIE BEPALEN

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

CAMPAGNES OPSTARTEN

GOOGLE ANALYTICS INRICHTEN

COOKIE BELEID SCHRIJVEN EN IMPLEMENTEREN

Zijn Google Display Ads duur?

De kosten voor het adverteren in het Display Netwerk s is bepaald door Google. Het budget voor Google Adwords kunt u zelf instellen en ook maandelijks wijzigen. In grote steden zal deze hoger liggen.

Heb ik met Display Ads dan geen SEA meer nodig?

SEA en display ads werken vaak samen aan dezelfde doelen maar ze worden op een andere manier ingezet. Bij SEA promoot je de website naar mensen die zelf al opzoek zijn gegaan naar een fysio. Bij display advertenties onderschep je mensen die bijvoorbeeld op Youtube een video aan het kijken zijn van een oefening of die op een website aan het lezen zijn over een bepaalde klacht. Display Ads zijn daarom ook ideaal om diensten waar mensen nog niet bekend mee zijn te promoten. Zo kun je bijvoorbeeld een dry needling advertentie laten plaatsen wanneer mensen op een website aan het lezen zijn over nekklachten. Hiermee hoef je dus niet te wachten tot mensen zelf opzoek gaan naar dry needling.

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter