fbpx

Wat we doen

Fysio Networkx is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor fysiotherapeuten. Samenwerking met Fysio Networkx kan u en uw organisatie ontzorgen op alle backoffice vraagstukken, zodat u zich kunt richten op datgene waar het echt om draait: het leveren van de beste zorg aan uw patiënten.

Samenwerkingen

Naast het ondersteunen in backoffice zaken, brengt Fysio Networkx professionals samen en kan zij ook als sparringspartner dienen bij de opstart of verdere ontwikkeling van uw praktijk of idee. 

Backoffice diensten

De backoffice werkzaamheden van een fysio praktijk is een tijdrovende taak. Om u te ontzorgen bieden we verschillende diensten aan zodat u zich zonder zorgen kunt richten op het uitoefenen van uw beroep.

Initiatief van Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners en sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector. Fysio Networkx is hier de fysiotherapie gespecialiseerde vertakking van. Health 4 Holland heeft als missie het verbeteren van de geleverde kwaliteit van zorg voor de inwoners van Nederland, door het ondersteunen en verbinden van zorgverleners en hun organisaties.

Consultancy

i

Administratie

Marketing

HRM

Health 4 Holland

Health 4 Holland gelooft in de kracht van kleine tot middelgrote organisaties in de zorg die door expertise, passie en inzet een bovengemiddelde kwaliteit kunnen leveren door een efficiënte samenwerking.

Consultancy

Health 4 Holland is ontstaan vanuit een praktijk voor fysiotherapie en heeft meegewerkt aan de opstart en dagelijkse ondersteuning van meerdere praktijken en gezondheidscentra. 

Inspiratie

Inspiratie kan leiden tot het ondernemen van actie. Hierbij kunnen onze handvatten u ondersteunen, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van concepten of startersbegeleiding. Soms is een introductie in ons netwerk al voldoende om de volgende stap te kunnen maken.

Paramedische Zorg

Bij Health 4 Holland zijn we gespecialiseerd in het aanbieden en ondersteunen van paramedische zorg. Bent u een paramedisch professional in één van de beroepsgroepen op de volgende pagina, dan kunnen we u op diverse manieren ondersteunen.

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter

× Vragen?