Het indienen van declaraties in Fysiomanager kan een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn voor fysiopraktijken. Gelukkig kan Fysio Networkx je hierbij helpen door het proces uit handen te nemen. Hierdoor bespaar je tijd en moeite, en kun je je concentreren op je patiënten. In dit artikel vertellen we je meer over hoe Fysio Networkx werkt en welke voordelen het biedt.

De uitdagingen van het indienen van declaraties

Het indienen van declaraties kan voor fysiopraktijken een uitdaging zijn. De regels en vereisten van de zorgverzekeraars veranderen regelmatig, waardoor het lastig kan zijn om bij te blijven. Daarnaast moeten fysiotherapeuten ervoor zorgen dat ze de juiste codes gebruiken voor de behandelingen die ze hebben gegeven, en dat alle informatie correct en volledig is ingevuld. Het indienen van declaraties kan dus veel tijd en moeite kosten.

Kantoor FysioNetworkx Den Bosch

Hoe Fysio Networkx kan helpen

Fysio Networkx kan fysiotherapiepraktijken helpen bij het indienen van declaraties. We bieden een complete oplossing voor de administratie van fysiopraktijken, waaronder het indienen van declaraties. Fysio Networkx heeft jarenlange ervaring met declaraties verwerken in Fysiomanager waardoor wij extreem efficiënt kunnen werken.

De voordelen van Fysio Networkx

Fysio Networkx biedt verschillende voordelen voor fysiopraktijken. Hier zijn een paar voorbeelden:

Tijd besparen

Het indienen van declaraties kan veel tijd en moeite kosten. Met Fysio Networkx kan je dit proces uit handen geven, waardoor je tijd bespaart en meer tijd hebt voor patiënten.

Gebruik van expertise

Jouw team kan altijd gebruik maken van de ervaring van ons declaratie team. Wij delen graag onze kennis wanneer dit betekent dat jouw therapeuten daardoor efficiënter te werk kunnen gaan en zij kwaliteit van hun administratie kunnen verbeteren.

Kosten besparing

Door Fysio Networkx in te schakelen bespaar je jezelf een hoop investering (tijd & geld) in het opleiden van nieuw personeel. Wij kunnen namelijk direct beginnen! Wij zijn dan ook altijd goedkoper dan het aannemen van eigen personeel.

Medewerker Fysio Networkx neemt werving en selectie brochure door met opdrachtgever

Hoe werkt het?

Wij maken samen afspraken over het verwerken van jouw praktijkadministratie. Vervolgens gaan we middels een eigen administratie account aan de slag volgens het afgesproken “declaratie ritme”, standaard is dit 2x per maand.

Kan ik Fysio Networkx ook gebruiken voor andere administratieve taken?

Ja, Fysio Networkx biedt een complete oplossing voor de administratie van fysiopraktijken. U kunt hun diensten gebruiken voor afsprakenplanning, patiëntendossiers, facturering en meer.

Kan je ondersteuning gebruiken of wil je meer weten?

Al onze diensten worden op deze pagina toegelicht. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor je praktijk te bespreken, neem hiervoor contact op via het formulier op deze pagina, mail naar info@fysionetworkx.nl of bel naar 073 204 83 63.