fbpx

ontzorgen van uw

HRM

Het aannemen en in dienst hebben van personeel brengt een hoop vragen met zich mee. Fysio Networkx kan uw praktijk op personeelsgebied op meerdere manieren ontzorgen. Zo houd u uw personeel tevreden en kunt u met personeelsgerelateerde vragen altijd bij iemand terecht voor professioneel advies.

Loon Administratie

Personeel & Beleid

Verzuim Begeleiding

U

Werving & Selectie

DIENSTEN

PERSONEEL & BELEID

Een werkgever is vanuit de Arbowet verplicht om haar werknemers op de hoogte te brengen van het geldende personeelsbeleid. Wat zijn de stappen die gevolgd moeten worden bij een ziekmelding? Of hoe wordt er op de werkvloer omgegaan met ongewenst gedrag? We adviseren u graag over de geldende regels en beantwoorden uw vragen.

Naast dat we kunnen meedenken met het beleid van uw praktijk, hebben we ook de mogelijkheid om de werving en selectie van nieuw personeel op te pakken. Voor zowel tijdelijke vervanging als een permanente vacature. Dit hele traject van het uitzetten van een vacature tot het voeren van selectie gesprekken en het opstellen van een overeenkomst kunnen wij van u overnemen om u te ontlasten.

Om uw personeel de juiste aandacht te geven en te investeren in individuele en teamontwikkeling, kunnen wij ondersteunen bij een jaarlijks functioneringsgesprek. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende enquêtes en metingen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast kunnen we helpen bij de ontwikkeling van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor uw medewerkers, waarin zij zelf aan de slag kunnen met persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen van dat jaar.

Ook kunnen wij meedenken over een passend scholingsprogramma voor uw medewerkers.

WAARNEMING

Wanneer je praktijk onverwacht en tijdelijk met een tekort aan therapeuten te maken krijgt, schieten we u te hulp door een geschikte therapeut op waarneembasis voor u te vinden. Door ons uitgebreide netwerk aan therapeuten kunnen we snel en efficiënt op zoek gaan naar tijdelijk personeel dat het ontstane gat op kan vangen, zodat de continuïteit van uw praktijk gewaarborgd blijft.

LOON ADMINISTRATIE

De loonadministratie van de medewerkers in uw praktijk is een specialistische aangelegenheid waarvan u zeker wil weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Fysio Networkx hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt. Tevens krijgt u maandelijks zelf inzicht in alle loonkosten.

Maandelijks zetten wij de loonstroken voor u klaar en berekenen we met ons loonprogramma alle te betalen premies. Daarnaast wordt er jaarlijks voor iedere werknemer een jaaropgave gemaakt.

ONLINE HRM PORTAL

Onze Basis en Full-Service HRM pakketten komen beiden met een online Fysio Networkx HRM portal, waarop werknemers kunnen inloggen met hun eigen inlogcode en toegang hebben tot hun loonstroken, jaaropgaven, persoonsgegevens en afhankelijke van het pakket ook hun personeelsdossier.

VERZUIM BEGELEIDING

Wanneer een werknemer langdurig ziek wordt, start er een uitgebreid traject in samenwerking met de arbodienst en bedrijfsarts om deze werknemer te ondersteunen en waar mogelijk terug te begeleiden naar werk. We weten dat zo’n situatie veel vragen oproept voor werkgever en werknemer. Fysio Networkx biedt daarom verzuimbegeleiding aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de procedure rondom het traject.

HRM QUICKSCAN

Er zijn een hoop zaken waar rekening mee gehouden dient te worden op het gebied van personeelszaken of ‘HRM’. Naast het personeelsbeleid kunnen we u ook adviseren over zaken als het personeelsdossier, de verplichte risico- inventarisatie en -evaluatie (ri&e) en alle processen rondom personeelsvoering. Zo bent u verzekerd van een totale HRM-Scan voor uw praktijk.

HRM Scan kan uitgevoerd worden om te kijken of:

 • De HRM-strategie aansluit bij de visie, missie en doelen van de organisatie;
 • Het (toekomstig) medewerkersbestand aansluit bij de organisatiestrategie;
 • Te kijken naar de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers
 • Je voldoende aandacht besteed aan je werkgeversmerk en de nieuwe generaties op de arbeidsmarkt.
 • Er wordt voldaan aan de wet- en regelgeving rondom HRM;
 • De risico-inventarisatie op orde is
 • De processen aansluiten bij het beleid.

Een HR Quick Scan kan ook worden gebruikt als 0-meting en om aansluitend met de resultaten een verbeterplan op te stellen.

 

 

HRM PAKKETTEN

Opstartpakket

Om uw personeelsbestand goed in kaart te brengen wordt gebruik gemaakt van een standaard tarief omdat de hoeveelheid werkzaamheden erg per organisatie verschilt.

HRM Basispakket

 • Loonstaten & jaaropgaaf
 • Gebruik HR-Portal

HRM Full-Service Pakket

 • Loonstaten & jaaropgaaf
 • Gebruik HR-Portal
 • Verzuimbegeleiding medewerker
 • Begeleiding 1 functioneringsgesprek
 • Personeelsdossier up to date

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter