ontzorgen van jouw

HRM

Het aannemen en in dienst hebben van personeel brengt een hoop vragen met zich mee. Fysio Networkx kan jouw praktijk op personeelsgebied op meerdere manieren ontzorgen. Zo houd jij je personeel tevreden en kun je met personeelsgerelateerde vragen altijd bij iemand terecht voor professioneel advies.

Loon Administratie

Personeel & Beleid

Verzuim Begeleiding

U

Werving & Selectie

“Samen met een HRM collega van Fysio Networkx kan ik op een prettige manier functionerings- gesprekken voeren. Daarnaast verzorgen ze voor mij de loonstroken en loonbelasting aangifte en communiceren ze deze stroken met mijn werknemers.

Allemaal tijdswinst voor een drukke ondernemer!”

Lars

Praktijkhouder, Fysio Sint-Michielsgestel

De voordelen

Meer tijd en betere zorg voor al jouw patiënten

Samenwerking met ervaren krachten gespecialiseerd in fysiotherapie HR-zaken

HRM diensten op maat voor jouw praktijk

Geen langdurig inwerktraject, wij kunnen direct beginnen!

Altijd voordeliger dan het aannemen van eigen personeel

De loonadministratie wordt bij ons door Fysio Networkx gedaan, hierdoor hoef ik me zelf niet te verdiepen in de loonadministratie. We geven elke maand de uren door en Fysio Networkx doet de rest. Erg handig!”

Luuk

Praktijkhouder, Fysio Paleiskwartier

HRM PAKKETTEN

HRM Basispakket

  • Loonstaten & jaaropgaaf
  • Gebruik HR-Portal

HRM Full-Service Pakket

  • Loonstaten & jaaropgaaf
  • Gebruik HR-Portal
  • Verzuimbegeleiding medewerker
  • Begeleiding 1 functioneringsgesprek per medewerker
  • Personeelsdossier up to date

ALLE DIENSTEN

LOONADMINISTRATIE

De loonadministratie van de medewerkers in jouw praktijk is een specialistische aangelegenheid waarvan je zeker wilt weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Fysio Networkx hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt. Tevens krijg je maandelijks zelf inzicht in alle loonkosten.

Maandelijks zetten wij de loonstroken voor je klaar en berekenen we met ons loonprogramma alle te betalen premies. Daarnaast wordt er jaarlijks voor iedere werknemer een jaaropgave gemaakt.

PERSONEEL & BELEID

Een werkgever is vanuit de Arbowet verplicht om haar werknemers op de hoogte te brengen van het geldende personeelsbeleid. Wat zijn de stappen die gevolgd moeten worden bij een ziekmelding? Of hoe wordt er op de werkvloer omgegaan met ongewenst gedrag? We adviseren u graag over de geldende regels en beantwoorden jouw vragen.

Naast dat we kunnen meedenken met het beleid van jouw praktijk, hebben we ook de mogelijkheid om de werving en selectie van nieuw personeel op te pakken. Voor zowel tijdelijke vervanging als een permanente vacature. Dit hele traject van het uitzetten van een vacature tot het voeren van selectie gesprekken en het opstellen van een overeenkomst kunnen wij van jou overnemen om je te ontlasten.

Om jouw personeel de juiste aandacht te geven en te investeren in individuele en teamontwikkeling, kunnen wij ondersteunen bij een jaarlijks functioneringsgesprek. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende enquêtes en metingen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast kunnen we helpen bij de ontwikkeling van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor jouw medewerkers, waarin zij zelf aan de slag kunnen met persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen van dat jaar.

Ook kunnen wij meedenken over een passend scholingsprogramma voor jouw medewerkers.

WAARNEMING

Wanneer je praktijk onverwacht en tijdelijk met een tekort aan therapeuten te maken krijgt, schieten we jou te hulp door een geschikte therapeut op waarneembasis voor je te vinden. Door ons uitgebreide netwerk aan therapeuten kunnen we snel en efficiënt op zoek gaan naar tijdelijk personeel dat het ontstane gat op kan vangen, zodat de continuïteit van jouw praktijk gewaarborgd blijft.

 

VERZUIM BEGELEIDING

Wanneer een werknemer langdurig ziek wordt, start er een uitgebreid traject in samenwerking met de arbodienst en bedrijfsarts om deze werknemer te ondersteunen en waar mogelijk terug te begeleiden naar werk. We weten dat zo’n situatie veel vragen oproept voor werkgever en werknemer. Fysio Networkx biedt daarom verzuimbegeleiding aan zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de procedure rondom het traject.

HRM PORTAL

Onze Basis en Full-Service HRM pakketten komen beiden met een online Fysio Networkx HRM portal, waarop werknemers kunnen inloggen met hun eigen inlogcode en toegang hebben tot hun loonstroken, jaaropgaven, persoonsgegevens en afhankelijke van het pakket ook hun personeelsdossier.

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!