Ook de Fysiotherapiebranche wordt niet gespaard door de krappe arbeidsmarkt, misschien zoek jij al maanden naar een nieuwe collega. Door middel van een intake stellen wij een vacature en het ideale kandidaat profiel op en gaan wij zoeken in ons netwerk, zodat wij de perfecte kandidaat kunnen voordragen.

De tijd van een vacature plaatsen en achterover zitten, wachtend tot de reacties binnenkomen, is helaas voorbij. Daarom is het belangrijk om proactief in contact te komen met de potentiële nieuwe collega. Wij vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze connecties, daarom nodigen wij altijd iedereen uit om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan.

Misschien zit nu iemand prima op zijn plek, maar mocht dit veranderen, dan gaan wij graag met diegene in gesprek om te kijken of wij hem of haar een fijne nieuwe werkplek kunnen vinden.

Spreekt dit je aan? 
Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina om contact op te nemen of stuur een mail naar albert@fysionetworkx.nl. Liever bellen? Neem dan telefonisch contact op via 06-31945895!