Het beheer van declaraties en facturering is een essentieel aspect van het runnen van een fysiopraktijk. Niettemin kan dit een tijdrovende en complexe taak zijn, met het risico op fouten en vertragingen. Gelukkig bieden wij in FysioManager een oplossing die praktijken op een kostenefficiënte manier kan ontzorgen op het gebied van declaraties. In dit artikel bespreken we hoe we praktijken ondersteunen en ontlasten, zodat zij zich kunnen concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg aan hun patiënten.

Declaraties verwerken in FysioManager:

We voeren uitgebreide controles uit op openstaande behandelingen om mogelijke fouten of ontbrekende informatie te identificeren. Indien nodig worden correcties aangebracht voordat de declaraties worden ingediend. Dit vermindert het risico op afwijzingen en vertragingen in de betalingen. Praktijken kunnen erop vertrouwen dat hun declaraties nauwkeurig worden gecontroleerd en gecorrigeerd, wat bijdraagt aan een soepel en efficiënt declaratieproces. Vervolgens verwerkt ons team de declaraties in FysioManager.

Retourinformatie: Dankzij onze kennis van het EPD FysioManager, de criteria van zorgverzekeraars en (chronische) aandoeningen binnen de fysiotherapie, weten we bij iedere afwijzing van de zorgverzekeraar wel raad. We kunnen direct stappen ondernemen om de retourinformatie te verwerken, zodat de declaraties opnieuw kunnen worden ingediend. Hierdoor wordt de administratie voor praktijk én patiënt tijdig verwerkt en voorkom je dat vergoedingen worden misgelopen.

declaratie ondersteuning fysiomanager.             administratief medewerkers fysiotherapie branche

Persoonlijke ondersteuning: Naast de ontlasting van administratieve taken bieden we persoonlijke ondersteuning bij vragen over FysioManager, verzekeringen of inkoopbeleid. Ons team van experts staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en praktijken te begeleiden bij het optimaliseren van hun declaratieproces. Praktijken kunnen rekenen op professionele ondersteuning en advies op maat, wat bijdraagt aan een vlotte en zorgeloze ervaring.

Onze ontzorging van alle declaraties in FysioManager biedt tal van voordelen. Het bespaart tijd, minimaliseert fouten en vertragingen, en zorgt voor snelle betalingen. Praktijken kunnen met vertrouwen hoogwaardige zorg bieden, terwijl wij zorgen voor een efficiënt en probleemloos declaratieproces.

Wil jij meer weten over onze declaratie service?
Bezoek onze website op https://fysionetworkx.nl/declaraties/ voor meer informatie en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Werk je in een ander EPD? Geen probleem! Wij werken ook met Intramed en SpotonMedics.