DIENSTEN

De backoffice werkzaamheden van een fysio praktijk is een tijdrovende taak die u af kan leiden van uw passie en hetgeen waar het daadwerkelijk om draait, namelijk: de beste zorg voor uw patiënten.

Bij Fysio Networkx weten we dit uit eigen ervaring. Om u te ontzorgen bieden we verschillende diensten aan zodat u zich zonder zorgen kunt richten op het uitoefenen van uw beroep.

Administratie

De administratie van een praktijk is een tijdrovende activiteit die u af kan leiden van uw passie en hetgeen waar het daadwerkelijk om draait, namelijk: de beste zorg voor uw patiënten. 

Bereikbaarheid

Wie gebruik maakt van onze bereikbaarheidsservice is verzekerd van kwaliteit. Een goede bereikbaarheid is een belangrijke schakel om uw patiënten goed en snel te woord te staan.

HRM

Het aannemen en in dienst hebben van personeel brengt een hoop vragen met zich mee. Wij kunnen uw praktijk op personeelsgebied op meerdere manieren ontzorgen. 

Marketing

Het opzetten en voeren van een praktijk brengt veel dagelijkse activiteiten met zich mee. We bieden mogelijkheden om continuïteit in de marketing aan te brengen zodat uw praktijk ook in beeld blijft bij uw patiënt.

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijkhouder 

Anouk

Fysio &  Admin Specialist

José

HRM & Administratie

Dirkje

Admin & Marketing

Linda

Telefoniste

Ghiselaine

Telefoniste

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact metje op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier jouw bericht achter