Bij Fysio Networkx erkennen we de waardevolle bijdrage van ZZP-fysiotherapeuten aan de branche. Ons netwerk fungeert als een schakel tussen praktijkhouders met vacatures en ZZP-fysiotherapeuten die inzetbaar zijn. Hieronder verkennen we de voordelen van deze samenwerking en hoe dit zowel praktijkhouders als zelfstandige fysiotherapeuten ten goede komt.

Flexibele Oplossingen voor Praktijkhouders

Praktijkhouders staan voor de uitdaging om hun teams aan te vullen met gekwalificeerde fysiotherapeuten. Fysio Networkx begrijpt dit en biedt praktijkhouders toegang tot een pool van ervaren ZZP-fysiotherapeuten. Dit stelt praktijken in staat om snel en efficiënt in te spelen op hun personeelsbehoeften, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van zorg. Zit de ZZP fysiotherapeut die je zoekt nog niet in ons netwerk? Dan gaan wij op zoek.

Fysiopraktijk eigenaar voert behandeling uit

Een Netwerk van Bekwame ZZP Fysiotherapeuten

Wij kennen ZZP-fysiotherapeuten die beschikbaar zijn voor inzet op vacatures van praktijkhouders. Deze zelfstandige professionals brengen diverse vaardigheden en specialisaties met zich mee. Of een praktijk nu een kinderfysiotherapeut, een algemene fysiotherapeut of specifieke expertise nodig heeft, ons netwerk biedt een rijke bron van mogelijkheden.

Flexibiliteit voor ZZP Fysiotherapeuten

Voor ZZP-fysiotherapeuten biedt deze samenwerking de mogelijkheid om hun diensten aan te bieden aan praktijken die passen bij hun ervaring en voorkeuren. Ons platform fungeert als een brug, waardoor ZZP-fysiotherapeuten toegang krijgen tot diverse vacatures en professionele groeikansen.

Medewerker bespreekt werving en selectie fysiotherapeuten vacature

Ondersteuning Gedurende het Gehele Proces

Of je nu een praktijkhouder bent op zoek naar de juiste aanvulling voor je team of een ZZP-fysiotherapeut die op zoek is naar nieuwe kansen, Fysio Networkx staat voor je klaar. Wij bieden ondersteuning gedurende het gehele proces, van matching tot samenwerking, om ervoor te zorgen dat de verwachtingen van beide partijen worden vervuld.

Ontdek de Samenwerking

Benieuwd naar de synergie die ontstaat door samen te werken met ZZP-fysiotherapeuten via Fysio Networkx? 

Bezoek onze werving en selectie pagina en ontdek hoe deze samenwerking de perfecte oplossing kan zijn voor jouw personeelsbehoeften of professionele ambities.  Of neem direct contact op met Albert, onze accountmanager!

Laat ons de schakel zijn in het versterken van jouw fysiotherapiepraktijk of het verrijken van jouw carrière als ZZP-fysiotherapeut.