Als fysiotherapeut ben je toegewijd aan het helpen, adviseren en motiveren van mensen bij de aanpak van hun fysieke klachten. Echter, het runnen van een fysiopraktijk brengt ook veel administratieve taken en verantwoordelijkheden met zich mee. FysioNetworkx begrijpt dit als geen ander en heeft als missie om fysiotherapeuten te ontzien van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen.

Om jou te ontzorgen, bieden we verschillende diensten en administratieve pakketten aan. Hiermee kun jij je zonder zorgen richten op het uitoefenen van jouw beroep.

kantoor van fysionetworkx waar medewerkers aan het werk zijn.

Debiteurenbeheer

Als zorgverlener bouw je graag een goede en professionele band op met jouw patiënten. Wij nemen het debiteurenbeheer uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het behandelen van patiënten.

Debiteurenbeheer Basic

Het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd zoals je dit zelf zou doen. Bankbetalingen worden gecontroleerd en herinneringen worden verstuurd via jouw EPD. Als er na een aantal herinneringen niet wordt betaald, zetten wij de zaken door naar jouw incassobureau.

Debiteurenbeheer Expert

Wij nemen het hele proces van eerste facturatie tot en met incasso uit handen. Door een koppeling tussen jouw EPD/boekhouding en onze debiteurensoftware, kunnen wij extra functionaliteiten en service bieden.

Declaraties

Het indienen van declaraties bij zorgverzekeraars kan erg ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wij hebben veel ervaring met het declareren van fysiotherapeutische behandelingen en kunnen jouw praktijk hierin ontzorgen.

Declaratie Start

Wij schonen jouw administratie op voordat wij starten met onze Declaratie Expert dienst.

Declaratie Expert

Jouw praktijk krijgt ondersteuning van een of twee persoonlijke declaratie support medewerkers. Zij zijn jouw aanspreekpunt rondom alle administratieve vragen over declaraties, (chronische) trajecten en zorgverzekeraars. Binnen deze dienst nemen zij het hele declaratieproces uit handen, inclusief het indienen van declaraties bij de zorgverzekeraars, factureren van particulieren en het verwerken van retourinformatie.

Voordelen

  • Meer tijd en betere zorg voor al jouw patiënten
  • Tijdige betalingen en consistente cashflow
  • Voordeliger dan het aannemen van eigen personeel (of het zelf doen!)
  • Samenwerking met ervaren krachten gespecialiseerd in fysio administratie
  • Geen langdurig inwerktraject, wij kunnen direct beginnen!

Interesse?

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jouw praktijk kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op via 073 204 83 63 of stuur een mailtje naar dirkje@fysionetworkx.nl