fbpx

inspiratie

SAMENWERKINGEN

Op deze pagina ziet u een aantal referenties en concepten die Fysio Networkx heeft ontwikkeld. Deze variëren van het ondersteunen en  aansluiten van ZZP’ers tot het ontwikkelen van gezondheidscentra. Kijkt u eens rustig op de pagina’s voor meer inspiratie.

Een overzicht van de samenwerkingen tussen Fysio Networkx en fysiopraktijken.

Aangesloten praktijken

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch is een moderne praktijk vlakbij het centrum van Den Bosch.

Fysio Networkx ontzorgt Fysio 4 Den Bosch volledig op het gebied van administratie & marketing. Website ontwerp en onderhoud, SEO/SEA, wekelijkse social media updates en een maandelijkse nieuwsbrief.

Medifysio Kaatsheuvel

Medifysio Kaatsheuvel is gevestigd in de Local Gym in Kaatsheuvel. 

Fysio Networkx ontzorgt Medifysio Kaatsheuvel volledig op het gebied van administratie & marketing. Website ontwerp en onderhoud, SEO/SEA, wekelijkse social media updates en een maandelijkse nieuwsbrief.

Fysio Sint-Michielsgestel

Fysio Sint-Michielsgestel is gevestigd in de Local Gym in Sint Michielsgestel. 

Fysio Networkx ontzorgt Fysio Sint-Michielsgestel volledig op het gebied van administratie & marketing. Website ontwerp en onderhoud, SEO/SEA, wekelijkse social media updates en een maandelijkse nieuwsbrief.

Handenfysio Den Bosch

Handenfysio Den Bosch is gespecialiseerd in arm-, hand- en polsproblemen en is te vinden op meerdere locaties in Den Bosch. 

Fysio Networkx heeft het logo ontworpen en de website gebouwd. Tevens ontzorgen wij Handenfysio van hun administratie, beheren we de agenda en voeren we de facturatie uit.

Oedeemfysio Den Bosch

Oedeemfysio Den Bosch is gespecialiseerd in het behandelen van lymfoedeem/ lipoedeem en is te vinden op meerdere locaties. 

Fysio Networkx heeft het logo ontworpen en de website gebouwd. Tevens ontzorgen wij Oedeemfysio van hun administratie, beheren we de agenda en voeren we de facturatie uit.

Fysio Paleiskwartier

Fysio Paleiskwartier is gevestigd achter het station van Den Bosch. 

Fysio Networkx heeft de website gebouwd. Tevens ontzorgen wij Fysio Paleiskwartier van hun administratie, beheren we de agenda en voeren we de facturatie uit.

Fysiotherapie Uniek

Fysiotherapie Uniek is gevestigd in fitnesscentrum Uniek Fitness in Ammerzoden. 

Fysio Networkx ontzorgt Fysiotherapie Uniek op het gebied van administratie, we beheren we de agenda en voeren de facturatie uit.

Nijscare

Nijscare is gespecialiseerd in Mindfulness en Fysiopilates. 

Fysio Networkx ontzorgt Nijscare op het gebied van administratie.

Fysio Vught Noord

Fysio Vught Noord is gevestigd in het Fort Isabella in Vught.

Fysio Networkx heeft de website gebouwd. Tevens ontzorgen wij Fysio Vught Noord op het gebied van administratie, consultancy en marketing.

Fysiotherapie de Hooge Rijt

Fysiotherapie de Hooge Rijt maakt deel uit van fitnesscentrum ‘Ladies Gym’ in Berkel-Enschot

Fysio Networkx ontzorgt Fysiotherapie de Hooge Rijt op gebied van administratie, met name de facturatie, declaraties en het debiteurenbeheer.

Fysiotherapie de Groote Wielen

Fysiotherapie de Groote Wielen is een moderne praktijk in Rosmalen en maakt deel uit van gezondheidscentrum de Groote Wielen.

Fysio Networkx ontzorgt de praktijk op gebied van telefonie.

Concepten

Health 4 Business

Health4business is een organisatie die is gespecialiseerd in gezondheidsmanagement op de werkplek. Neem een kijkje op de website van Health 4 Business.

 

 

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners en sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector. Neem een kijkje op de website van Health 4 Holland 

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter