fbpx

Zoekmachine optimalisatie

SEO

Van alle internetgebruikers maakt 97% gebruik van zoekmachines. Wanneer mensen op zoek gaan naar een fysiopraktijk of fysiotherapie gerelateerde diensten is het essentieel om bij de zoekresultaten te staan. Het inzetten van SEO zorgt voor hogere posities in de resultaten van zoekmachines zoals Google.

Binnen onze SEO dienst focussen wij op drie verschillende vormen van SEO binnen jouw website:

Lokale SEO

i

SEO Copywriting

Technische SEO

DIENSTEN

LOKALE SEO

Bij lokale SEO zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsgegevens worden getoond bij lokale zoekopdrachten. Door middel van regionale zoekwoorden zorgen wij dat we de relevantie (op google) van jouw praktijk in de omgeving verhogen.

SEO COPYWRITING

Het begint met het vinden van de juiste keywords door middel van een keyword onderzoek. Daarna gaat het grote optimaliseren van start. Met pakkende SEO copywriting gaan we voor de best vindbare website wanneer het gaat om fysiotherapie. Wanneer er naar specifieke klachten, specialisaties of behandelmethodes gezocht wordt hoort jouw website natuurlijk op de eerste pagina van Google te staan.

TECHNISCHE SEO

Binnen technische SEO zorgen wij ervoor dat jouw website een goede laadtijd en een sterke interne linkstructuur heeft. Door een goed werkende website aan de voor én achterkant wordt jouw website beter gelezen door Google waardoor je hoger scoort in de zoekresultaten.

Is SEO duur?

In tegenstelling tot adverteren, kost het geen geld om bij zoekmachines in de organische resultaten te worden weergegeven. Natuurlijk gebeurt dit niet automatisch en is dat precies waar deze dienst voor bedoeld is. Het is geen constante grote lasten post, meer een eenmalige uitgave om het op te zetten. Wanneer een website eenmaal hoog staat in de zoekmachine haalt u dus met minimale kosten/tijd, maximaal verkeer binnen. Met SEO behaalt u niet alleen betere resultaten in zoekmachines, ook de website wordt beter. Naast meer bezoekers, zal een goed ingestelde website door de bezoeker als positiever ervaren worden. Dit levert een positieve bijdragen aan branding en het aantal conversies.

Hoef ik met SEO dan niet meer te adverteren?

Er wordt vaak gedacht dat wanneer er hoog gescoord wordt in de organische zoekresultaten, dat adverteren overbodig is. Dit is niet waar, juist de combinatie van SEA en SEO heeft een zeer positief effect op de resultaten. Bij bepaalde keyworden zoals specifieke specialisaties of behandelmethodes kun je ondanks je SEO toch niet het hoogst in de zoekresultaten komen te staan door de hoge concurrentie, hierin kan SEA (Google Adwords) dan een essentiële aanvulling zijn. Het is onbetwist dat een combinatie van SEA en SEO altijd het meest effectief is. Lees meer over SEA.

Ons Marketing Team

Milou

Marketing & Design

Dirkje

Online Marketing

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen helpen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!

× Vragen?