fbpx

PROFESSIONELE

VIDEOGRAFIE

Video’s zijn een waardevolle manier om te informeren, loyaliteit op te bouwen, effectief een brand te communiceren, en een gevoel over te brengen. Nu iedereen altijd en overal online is, zijn video’s relevanter dan ooit!

PROMOTIE

i

BELEVING

FYSIO ONDERSTEUNEND

VIDEOGRAFIE

Er zijn veel verschillende manier waarop u videografie kan gebruiken om waarde toe te voegen aan uw praktijk of aan uw diensten. 

PROMOTIE

Gebruik video’s om een (kortings)actie, nieuwe dienst of product op een mooie manier bekend te maken aan uw patiënten. Wanneer zij een beeld krijgen bij wat er wordt aangeboden wordt dit voor hen een stuk tastbaarder.

BELEVING

Gebruik video’s om de praktijk en/of behandeling beleving van patiënten naar buiten te brengen. Video leent zich ideaal om uw praktijk ‘een gezicht’ te geven. U stimuleert bijvoorbeeld herkenbaarheid door dezelfde personen en formats in de video’s naar voren te laten komen. Een goede tool om direct en indirect veel informatie te communiceren naar uw patiënten!

FYSIO ONDERSTEUNEND

Gebruik video’s ter aanvulling op uw behandelingen. Met deze video’s kunnen uw patiënten ondersteunende uitleg krijgen en oefeningen volgen vanuit huis. Zo voegt u extra waarde toe aan uw dienst en creert u ook nog eens binding door (dagelijks) aanwezig zijn in uw patiënts vertrouwde omgeving.

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter