Webdesign voor fysiotherapie

De meeste patiënten zoeken online naar een betrouwbare en professionele praktijk waar ze snel terecht kunnen. Een overzichtelijke, goed uitziende website is daarom onmisbaar om nieuwe patiënten aan te trekken.

Wij maken websites op maat. Daarom gaan we graag met bestaande of startende praktijkeigenaren in gesprek om een persoonlijke en effectieve website te maken.

 

Hosting

SEO

Webmail

Responsive Design

“Een moderne website zorgt, zeker bij de jongere generatie, voor een voorsprong op concurrenten.
Samen met Fysio Networkx hebben we een mooie en duidelijke website gemaakt die nieuwe klanten binnentrekt. Daarnaast kunnen we heel makkelijk en direct in overleg aanpassingen doen op de website. Zodat die constant up to date is en het juiste verhaal naar de klant brengt.”
Lars

Praktijkhouder, Fysio Sint-Michielsgestel

De voordelen

Professionele uitstraling & goede online vindbaarheid

Complete ontzorging omtrent webdesign, hosting en beveiliging

Specialist in fysiotherapie webdesign en marketing

Optie tot zakelijke emailadressen met domeinnaam

Wij kunnen direct beginnen!

Onze Werkwijze

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat aan het begin van het traject, maar ook wanneer de website klaar is we in contact blijven. Daarom verlenen wij ook ondersteuning na livegang van de website, zodat er altijd nog aanpassingen of verbeteringen gemaakt kunnen worden.

Een website is meer dan alleen digitaal visitekaartje. Je wil dat de identiteit van je praktijk goed weergeven wordt. In de startfase nemen we daarom de tijd om in kaart te brengen wat de praktijk anders maakt dan anderen, zodat we een unieke website kunnen maken.

Benieuwd naar een voorbeeld?

Hieronder zie je een voorbeeld van een recent opgeleverde website, dankzij het systeem dat we gebruiken kunnen we alle kanten op qua vormgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie!

 Maar een website moet natuurlijk goed vindbaar zijn voor patienten. Daarom maken we gebruik van online marketingtools en kennis om de website zoekmachinevriendelijk in te richten. Op technisch gebied werken wij met een systeem dat zorgt voor de beste snelheden zodat je website altijd goed presteert. Het merendeel van de bezoekers is tegenwoordig via een mobiel apparaat, daarom zijn onze websites ook altijd mobielvriendelijk ingericht.

We vertellen graag persoonlijk wat we kunnen betekenen, neem daarom vrijblijvend contact met ons op zodat wij persoonlijk toe kunnen lichten hoe wij te werk gaan voor een nieuwe website!

Wij komen graag in contact met mensen die onze passie voor het vak fysiotherapie delen. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, waar je altijd welkom bent voor een kennismaking met een kop koffie (of thee). Telefonisch of digitaal kennismaken kan natuurlijk ook altijd.

“Duidelijk en klantvriendelijk website design”

Iris

Praktijkhouder, Fysio Vught Noord

Webdesign

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen met webdesign?
Contact

Ons Marketing Team

Milou

Marketing & Design

Dirkje

Online Marketing

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen helpen?

Vul juw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!