WERVING & SELECTIE

Jouw ideale kandidaat zit in ons Fysio Network(x)

 

Het vinden van de juiste fysiotherapeut op het juiste moment, daar gaan wij voor. Wij nemen het recruitmentprocess uit handen zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent met het vullen van een vacature maar toch de keuze krijgt uit beste fysiotherapeuten voor jouw praktijk.

Vraag onze brochure hier aan!

ONZE SUCCESFORMULE

Wij doen het net even anders…

Waar veel fysiopraktijken met vacatures op KNGF en Indeed een reactieve houding aannemen en de werkzoekenden naar hen laten komen. Gaat Fysio Networkx juist proactief opzoek naar fysiotherapeuten die werkzoekend zijn, maar ook JUIST naar de fysiotherapeuten die al een baan hebben, maar ook open staan voor een nieuwe uitdaging. Wij gaan graag met hen hierover in gesprek.

Wij vinden jouw gewenste kandidaat in drie stappen!

Met een proactieve instelling en passende benadering vinden wij een selectie van therapeuten die bij jouw praktijk passen. Hieronder leggen we uit hoe we dit doen!

Stap 1.

Tijdens de eerste fase van het werving & selectie proces plannen wij een intake gesprek (online) om een duidelijk beeld te krijgen van jullie praktijk en de ideale kandidaat. Welke specialisaties, persoonlijkheid en professionele aspecten zoeken jullie precies in een nieuwe collega? Op basis van dit intake gesprek schrijven wij een vacature en creëren wij een kandidaten profiel welke wij als leidraad gebruiken in onze zoektocht.

Stap 2.

Wij kijken wie er binnen ons netwerk zit die aansluit bij jullie gevraagde profiel. Tegelijkertijd gaan wij door middel van job marketing en actieve benadering van fysiotherapeuten in gesprek met verschillende potentiële kandidaten. Mochten ze door deze pre-screening komen dan worden ze geselecteerd als kandidaat. 

Stap 3.

In de laatste fase stellen wij de gevonden kandidaten aan jullie voor. In principe matchen deze kandidaten op papier helemaal, nu moeten jullie alleen nog even kijken of het met elkaar klikt. Als jullie de match hebben gevonden zit onze taak erop.

Werving & Selectie Pakketten

Om de behoeftes van verschillende praktijken te kunnen ondervangen verdelen wij bovenstaande activiteiten in verschillende werving en selectie pakketten. Ieder pakket biedt een oplossing voor het invullen van de vacature, van lichte tot complete ondersteuning. 

VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

Ons Werving & Selectie Team

Albert

Werving & Selectie

Dirkje

Marketing & Recruitment

Veelgestelde vragen

Wat houdt het werving- en selectieproces van Fysio Networkx precies in?

Bij Fysio Networkx richten wij ons op het actief benaderen van potentiële medewerkers voor fysiopraktijken. Wij voeren een intakegesprek met de praktijk om een kandidatenprofiel op te stellen en gaan vervolgens actief op zoek naar geschikte kandidaten, zowel binnen ons netwerk als online.

Potentiële kandidaten worden vervolgens voorgeselecteerd en voorgelegd aan de praktijkhouder, waarna wij helpen bij het inplannen van kennismakingsgesprekken en de voorbereiding daarvan. We bieden ook ondersteuning als sparringpartner in het selectieproces.

Hoe werkt de samenwerking tussen Fysio Networkx en praktijken?

Bij de start van een wervingsopdracht maken we duidelijke afspraken die worden vastgelegd in een overeenkomst en opdrachtbevestiging. We werken samen met de praktijk om een kandidatenprofiel op te stellen dat past bij de behoeften van de praktijk en stellen kwaliteitseisen aan de fysiotherapeut.

Tijdens het proces is er een vaste wervingsmedewerker die fungeert als aanspreekpunt en als sparringpartner. We hanteren een startersfee bij de start van de werving en een bemiddelingsfee bij het aangaan van een arbeidsrelatie tussen de praktijk en de door ons geworven kandidaat.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van werving- en selectietaken aan Fysio Networkx?

Het uitbesteden van werving- en selectietaken aan Fysio Networkx betekent dat praktijken verzekerd zijn van de nodige tijd en aandacht die aan de werving wordt besteed. Door onze kennis van de markt weten we waar we moeten zoeken naar geschikte kandidaten en door onze proactieve aanpak benaderen we ook fysiotherapeuten die potentieel openstaan voor een nieuwe uitdaging.

Daarbij gaan we op zoek naar de latent werkzoekende. Hierbij kapen wij geen personeel weg, maar gaan we alleen in zee met fysiotherapeuten die al oriënterend zijn naar een nieuwe functie bij een nieuwe praktijk. 

Wat zijn de kwaliteitseisen die Fysio Networkx hanteert voor fysiotherapeuten?

Fysio Networkx hanteert de volgende kwaliteitseisen per fysiotherapeut: een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie, registratie in het BIG-register en registratie in het KRF kwaliteitsregister.

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens de samenwerking?

Jouw vraag en planning wordt afgestemd met onze wervingsmedewerker (Albert). Hij is jouw vaste aanspreekpunt waardoor er een echte partner voor je aan Fysio Networkx zijde is. Hij kan zich daardoor echt verdiepen in jouw praktijk, cultuur en doelstellingen en op die manier als een volwaardig sparringpartner fungeren. Omdat de wervingsmedewerker ook de fysiotherapeuten voor je werft en selecteert, zal er sneller sprake zijn van de juiste match.

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?

Wij hanteren een startersfee. Dit is een bedrag dat bij aanvang van de wervingsopdracht moet worden voldaan. De hoogte van de fee is afhankelijk van de omvang van de opdracht en het gekozen pakket. De succesfee, of bemiddelingsfee, wordt in rekening gebracht bij het aangaan van een arbeidsrelatie tussen jou als klant/opdrachtgever en de door ons geworven kandidaat of sollicitant. De hoogte van de succesfee is afhankelijk van het gekozen pakket en de functie waarvoor we de kandidaat hebben geworven.

Meer weten over onze pakketten en de kosten? Vraag onze brochure aan via deze link!

Wat als er geen kandidaat geplaatst wordt?

In dat geval wordt enkel de startersfee betaald, de plaatsingsfee wordt uiteraard alleen betaald wanneer er een fysiotherapeut daadwerkelijk geplaatst wordt. De vacature die wij zullen optimalizeren zullen wij op onze vacaturebank en LinkedIn netwerk laten staan zo lang als de vacature bij de praktijk nog open staat. Wij blijven dus ook meezoeken naar de juiste kandidaat voor de vacature, ook dus wanneer er niet direct een kandidaat gevonden wordt.

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 06-31945895
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!