WERVING & SELECTIE

Jouw ideale kandidaat zit in ons Fysio Network(x)

 

Het vinden van de juiste fysiotherapeut op het juiste moment, daar gaan wij voor. Wij nemen het recruitmentprocess uit handen zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent met het vullen van een vacature maar toch de keuze krijgt uit beste fysiotherapeuten voor jouw praktijk.

VacaturebankBlog

ONZE SUCCESFORMULE

Wij doen het net even anders…

Waar veel fysiopraktijken met vacatures op KNGF en Indeed een reactieve houding aannemen en de werkzoekenden naar hen laten komen. Gaat Fysio Networkx juist proactief opzoek naar fysiotherapeuten die werkzoekend zijn, maar ook JUIST naar de fysiotherapeuten die al een baan hebben, maar ook open staan voor een nieuwe uitdaging. Wij gaan graag met hen hierover in gesprek. 

Wij vinden jouw gewenste kandidaat in drie stappen!

Met een proactieve instelling en passende benadering vinden wij een selectie van therapeuten die bij jouw praktijk passen. Hieronder leggen we uit hoe we dit doen!

Stap 1.

Tijdens de eerste fase van het werving & selectie proces plannen wij een intake gesprek (online) om een duidelijk beeld te krijgen van jullie praktijk en de ideale kandidaat. Welke specialisaties, persoonlijkheid en professionele aspecten zoeken jullie precies in een nieuwe collega? Op basis van dit intake gesprek schrijven wij een vacature en creëren wij een kandidaten profiel welke wij als leidraad gebruiken in onze zoektocht.

Stap 2.

Wij kijken wie er binnen ons netwerk zit die aansluit bij jullie gevraagde profiel. Tegelijkertijd gaan wij door middel van job marketing en actieve benadering van fysiotherapeuten in gesprek met verschillende potentiële kandidaten. Mochten ze door deze pre-screening komen dan worden ze geselecteerd als kandidaat. 

Stap 3.

In de laatste fase stellen wij de gevonden kandidaten aan jullie voor. In principe matchen deze kandidaten op papier helemaal, nu moeten jullie alleen nog even kijken of het met elkaar klikt. Als jullie de match hebben gevonden zit onze taak erop.

Werving & Selectie Pakketten

Om de behoeftes van verschillende praktijken te kunnen ondervangen verdelen wij bovenstaande activiteiten in verschillende werving en selectie pakketten. Ieder pakket biedt een oplossing voor het invullen van de vacature, van lichte tot complete ondersteuning. 

MEER INFORMATIE?

Ons Werving & Selectie Team

Albert

Werving & Selectie

Dirkje

Marketing & Recruitment

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 06-31945895
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!