Bij het aannemen van personeel heb je te maken met regels en risico’s. Laat je daarom goed adviseren door deskundigen. Vanuit Fysio Networkx hebben al we vele jaren ervaring met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonadministratie en loonaangifte en wij kunnen dit zelfs voor je uit handen nemen.

Als FysioNetworkx is het onze missie om fysiotherapeuten te ontzien van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen. Mensen helpen, adviseren en motiveren bij de aanpak van hun fysieke klachten: dat is waarvoor je als fysiotherapeut het vak bent in gegaan, en daar helpen wij heel graag bij.

Wij kunnen de volgende zaken uit handen nemen op het gebied van loonadministratie en loonaangifte:

  • Declareren
  • Debiteuren beheer
  • Boekhouding
  • Loon administratie
  • Verkoop- en inkoopfacturatie

Medewerker administratie fysiotherapie in gesprek met collega

Wij hebben ervaring met Fysiomanager, Intramed, SpotOnMedics en Fysio Roadmap.Loonadministratie, aangifte en arbeidsovereenkomsten niet jouw ding?

Met plezier ondersteunen wij bij het opstellen van de arbeidsovereenkomsten of nemen wij de loonadministratie en aangifte uit handen.

Neem hiervoor contact met ons op via info@fysionetworkx.nl of laat een bericht achter via onze contactpagina en we helpen je graag uit de brand.