START JE EIGEN PRAKTIJK!

Advies en tips tijdens het opstarten van een eigen praktijk kunnen erg welkom zijn wanneer je bepaalde belangrijke keuzes moet maken of tegen bedrijfsvraagstukken aanloopt.

Fysio Networkx is ontstaan vanuit een praktijk voor fysiotherapie en heeft meegewerkt aan de opstart en dagelijkse ondersteuning van meerdere fysiopraktijken. We weten dus als geen ander hoe het is om zelf een praktijk op te starten of een praktijk door te ontwikkelen.

Alleen ondersteuning nodig bij de administratie, telefonie of werving en selectie? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Voorbereiding

i

Uitvoering

Marketing

Opening

FASE 1: VOORBEREIDING

STARTERSBEGELEIDING

Vanwege onze achtergrond en ervaring met het opstarten van een eigen praktijk, weten we wat het inhoudt om een eigen praktijk te beginnen. We bieden een stap-voor-stap startersbegeleiding aan zodat je niets over het hoofd ziet en helpen jou met de vragen die je hebt. 

ONDERNEMINGSPLAN

Veel startende ondernemers hebben moeite met het schrijven van een ondernemingsplan, maar willen wel graag een eigen praktijk starten. Fysio Networkx kan voor jouw praktijk meewerken aan het marktonderzoek, concurrentieonderzoek en een financieel plan.

FASE 2: UITVOERING

ESSENTIËLE STAPPEN & ADMINISTRATIE

Hierbij wordt alles geregeld van registratie bij de Kamer van Koophandel, het afsluiten van het huurcontract en de aanschaf van materialen en apparaten voor jouw praktijk.

Wij zorgen, voor zover mogelijk, dat alle adminstratiele zaken op orde zijn. Hierbij ondersteunen we je in het aanvragen van de overeenkomsten met zorgverzekeraars, het kiezen en inrichten van een EPD en registratie bij alle verschillende partijen.

FASE 3: MARKETING

MARKETINGPLAN

Wanneer je zo snel mogelijk cliënten in je praktijk wilt hebben kan een marketingplan natuurlijk niet ontbreken. Hierbij bespreken wij welke strategie wij in de eerst periode zullen gebruiken om jouw praktijk kenbaar te maken in de omgeving. Denk hierbij aan: online vindbaarheid (bijv. Google Adwords), social media, folders en offline adverteren. 

WEBSITE

Veel patiënten zoeken online naar een betrouwbare en professionele praktijk waar ze snel terecht kunnen. Een overzichtelijke, goed uitziende website in lijn met uw brand is daarom onmisbaar om nieuwe patiënten aan te trekken. Binnen onze webdesign service regelen wij; de domeinnaam, hosting, WordPress installatie, social media integratie, responsive design en bezoeker data tracking (conform de AVG wetgeving natuurlijk).

BEREIKBAARHEID

Wij zorgen dat jij bereikbaar bent voor jouw cliënten. Zo vragen wij een telefoonnummer voor je aan en maken wij een emailadres voor je op basis van je domeinnaam. Vervolgens sta je ook gelijk ingeregeld binnen onze bereikbaarheidservice waarbij wij jouw cliënten te woord staan en jou kunnen ontzorgen tijdens ziekte, verlof of onvoorziene omstandigheden. 

FASE 4: OPENING PRAKTIJK

JE GAAT VAN START!

Het kan heel snel gaan, zo sta je ineens in je eigen praktijk. Wij kunnen met onze verschillende diensten jou de komende jaren blijven ondersteunen waar nodig. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met jouw administratie, het aannemen van nieuwe therapeuten, bedrijfsvoering of wat je dan ook mag tegenkomen in jouw ondernemingsavontuur.

Samenwerking

Bekijk de fysiotherapeuten die we hebben begeleid tijdens het opstarten van hun eigen praktijk en welke we nog steeds dagelijkse ondersteuning bieden.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijkhouder 

Anouk

Fysio &  Admin Specialist

José

HRM & Administratie

Dirkje

Admin & Marketing

Linda

Telefoniste

Ghiselaine

Telefoniste

Wil je meer weten?

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen helpen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!