fbpx

START JE EIGEN PRAKTIJK!

Advies en tips tijdens het opstarten van uw eigen praktijk kunnen erg welkom zijn wanneer u bepaalde belangrijke keuzes moet maken of tegen bedrijfsvraagstukken aanloopt.

Fysio Networkx is ontstaan vanuit een praktijk voor fysiotherapie en heeft meegewerkt aan de opstart en dagelijkse ondersteuning van meerdere fysiopraktijken. We weten dus als geen ander hoe het is om zelf een praktijk op te starten of een praktijk door te ontwikkelen.

Voorbereiding

i

Uitvoering

Marketing

Opening

FASE 1: VOORBEREIDING

STARTERSBEGELEIDING

Vanwege onze achtergrond en ervaring met het opstarten van een eigen praktijk, weten we wat het inhoudt om een eigen praktijk te beginnen. We bieden een stap-voor-stap startersbegeleiding aan zodat u niets over het hoofd ziet en helpen u met de vragen die u heeft.

ONDERNEMINGSPLAN

Veel startende ondernemers hebben moeite met het schrijven van een ondernemingsplan, maar willen wel graag een eigen praktijk starten. Fysio Networkx kan voor uw praktijk meewerken aan het marktonderzoek, concurrentieonderzoek en een financieel plan.

FASE 2: UITVOERING

ESSENTIËLE STAPPEN

In de tweede fase zal je beginnen met de uitvoering van het geschreven ondernemingsplan. Hier wordt alles geregeld van registratie bij de Kamer van Koophandel, het aflsuiten van het huurcontract en de aanschaf van materialen en apparaten voor jouw praktijk.

ADMINISTRATIE

Wij zorgen, voor zover mogelijk, dat alle adminstratiele zaken op orde zijn. Hierbij kun je denken aan zoals de overeenkomsten met zorgverzekeraars, het kiezen en inrichten van een EPD en registratie bij alle verschillende partijen.

FASE 3: MARKETING

MARKETINGPLAN

Wanneer je zo snel mogelijk cliënten in je praktijk wilt hebben kan een marketingplan natuurlijk niet ontbreken. Hierbij bespreken wij welke strategie wij in de eerst periode zullen gebruiken om jouw praktijk kenbaar te maken in de omgeving. Denk hierbij aan: online vindbaarheid (bijv. Google Adwords), social media, folders en offline adverteren. 

BRANDING

Bij branding gaat het niet over de promotie van jouw diensten of producten, maar om het in zijn kracht zetten van de praktijk. Die kracht kan van alles zijn: specialistische zorg, sportiviteit, of juist zorg voor jong of oud. Het gaat er uiteindelijk om dat patiënten een gevoel krijgen bij jouw brand en zich ermee verbonden voelen. Op basis van de bepaalde eigenschappen van de praktijk worden de andere marketing materialen designed. 

BEREIKBAARHEID

Wij zorgen dat jij bereikbaar bent voor jouw cliënten. Zo vragen wij een telefoonnummer voor je aan en maken wij een email adres voor je op basis van je domeinnaam. Vervolgens sta je ook gelijk ingeregeld binnen onze bereikbaarheidservice waarbij wij jouw cliënten te woord staan en jou kunnen ontzorgen tijdens ziekte, verlof of onvoorziene omstandigheden. 

WEBSITE

Veel patiënten zoeken online naar een betrouwbare en professionele praktijk waar ze snel terecht kunnen. Een overzichtelijke, goed uitziende website in lijn met uw brand is daarom onmisbaar om nieuwe patiënten aan te trekken. Binnen onze webdesign service regelen wij; de domeinnaam, hosting, wordpress installatie, social media integratie, responsive design en bezoeker data tracking. 

FASE 4: OPENING PRAKTIJK

JE GAAT VAN START!

Het kan heel snel gaan, zo sta je inneens in je eigen praktijk. Wij kunnen met onze verschillende diensten jou de komende jaren blijven ondersteunen waar nodig is. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het aannemen van nieuwe therapeuten, bedrijfsvoering of wat je dan ook mag tegenkomen in jouw ondernemingsavontuur.

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter