Vacaturebank

Jouw ideale baan vind je in ons Fysio Network(x)

 

Het vinden van een baan waar je plezier in hebt, jezelf kunt ontwikkelen en iedere dag mensen kunt helpen, daar draait het allemaal om. Wij helpen jou met het vinden van jouw ideale baan. Geen passende vacature gevonden? Dien dan een open sollicitatie in voor een vrijblijvende kennismaking.

ONZE SUCCESFORMULE

Waarom Fysio Networkx?

Bij ons gaat het niet om snel scoren, maar om de juiste match maken. Wij nemen zorgvuldig de tijd om met je in gesprek te gaan om te kijken wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat jij op een werkplek komt waar je nog iedere dag met plezier naar toe gaat.

Deze tijd steken we ook onze opdrachtgevers. Wij willen een goed beeld krijgen van de organisatie en de bedrijfscultuur, zodat we succesvol en efficiënt mensen in contact brengen met nieuwe uitdagingen.

“De begeleiding van Albert als recruiter heb ik als zeer prettig ervaren; positief en betrokken. Hij wist veel over de nieuwe werkplek en de contact personen daar. Dit kwam goed overeen met hoe ik het heb ervaren. Ontspannen wijze van solliciteren waarbij er ruimte is voor eigen invulling. Albert reageert snel en direct ter zake. Prettige communicatie. Ook achteraf werd nog gevraagd hoe het was gegaan met het gesprek en dat vond ik heel fijn. Voelde alsof jullie ook voor mij het beste resultaat uit de sollicitatie wilde halen. Aanstaande maandag ga ik beginnen bij Fysio Holland.

Wendy

Fysiotherapeut, Fysio Holland

Een vacature plaatsen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut? Plaats dan een vacature op onze website, wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte kandidaat.
Plaats een vacatureOndersteuning bij werving & selectie

Ons Werving & Selectie Team

Dirkje

Marketing & Recruitment

Albert

Werving & Selectie

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 06-31945895
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

Laat hier jouw bericht achter