Over ons

Fysio Networkx is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor fysiotherapeuten. Samenwerking met Fysio Networkx kan jouw praktijk ontzorgen op alle backoffice vraagstukken, zodat jij je kunt richten op datgene waar het echt om draait: het leveren van de beste zorg aan jouw patiënten.

Samenwerkingen

Wij zijn erg trots op alle praktijken die ons in vertrouwen hebben genomen.

Backoffice diensten

Doen waar je goed in bent…
Jij behandelt, laat de rest maar aan ons over!

ONZE MISSIE: FOCUS OP FYSIO

Als Fysio Networkx is het onze missie om fysiotherapeuten te ontzien van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen. Mensen helpen, adviseren en motiveren bij de aanpak van hun fysieke klachten: dat is waarvoor je als fysiotherapeut het vak in bent gegaan, en daar helpen wij heel graag bij.

Initiatief van Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners en sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector. Fysio Networkx is hier de fysiotherapie gespecialiseerde vertakking van. Health 4 Holland heeft als missie het verbeteren van de geleverde kwaliteit van zorg voor de inwoners van Nederland, door het ondersteunen en verbinden van zorgverleners en hun organisaties.

victor - fysio networkx

Het Fysio Networkx team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van fysio bedrijfsvoering.

Victor Lautenschutz

Praktijk eigenaar & ondernemer

Met meer dan 10 jaar aan ervaring als praktijkeigenaar en fysio- manueeltherapeut is Victor 5 jaar geleden gestart met Fysio Networkx. Inmiddels met 4 eigen vestigingen en 6 bevriende praktijken brengt Victor de vakinhoudelijke en ondernemende kennis naar de FysioNetworkx relaties.

Melanie Stevens

Administratie

Met een oog voor detail en persoonlijk contact is Melanie het aanspreekpunt voor alle administratieve taken. Onze duizendpoot met eindeloze energie zorgt voor de ontzorging van de FysioNetworkx relaties.

Sandra Vincent

HRM

Met haar uitgebreide ervaring in personeelsmanagement en carrièreplanning is Sandra de kartrekker op de HRM taken en begeleiding voor onze FysioNetworkx relaties. Daarnaast richt ze zich ook op de (financiële) administratie.

Dirkje Ooms

Marketing 

Als marketing expert is zij ter ondersteuning om de praktijken zo goed mogelijk te profileren online en offline. Van een hedendaagse website creatie en bijbehorende SEO en SEA campagne tot aan social media en foto/video creatie – niks is haar onbekend en te veel.

Milou van Bakel

Marketing

Naast de team speler met Dirkje op het marketing vlak is Milou tevens gedreven in het opzetten en/of door ontwikkelen van het (startende) bedrijfsplan en strategie. 

Ghiselaine Steenbergen

Telefonie & Administratie

Deze positieve kracht staat patiënten met veel plezier te woord. Ze is een belangrijke schakel tussen patiënt en therapeut die tegelijkertijd ook al haar andere collega’s met veel enthousiasme kan ondersteunen op verschillende administratieve vlakken. 

Saskia Sluijter

Administratie

Met vele jaren ervaring binnen andere takken van de paramedische zorg is Saskia snel ingestroomd in de wereld van fysiotherapie. Facturatie, debiteurenbeheer en declaraties zijn voor haar dagelijkse kost. De positieve bijdrage die ze kan leveren aan fysiotherapeuten en patiënt is voor haar het toetje.

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

Laat hier jouw bericht achter