Over ons

Fysio Networkx is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor fysiotherapeuten. Samenwerking met Fysio Networkx kan jouw praktijk ontzorgen op alle backoffice vraagstukken, zodat jij je kunt richten op datgene waar het echt om draait: het leveren van de beste zorg aan jouw patiënten.

Samenwerkingen

Wij zijn erg trots op alle praktijken die ons in vertrouwen hebben genomen.

Backoffice diensten

Doen waar je goed in bent…
Jij behandelt, laat de rest maar aan ons over!

ONZE MISSIE: FOCUS OP FYSIO

Als Fysio Networkx is het onze missie om fysiotherapeuten te ontzien van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen. Mensen helpen, adviseren en motiveren bij de aanpak van hun fysieke klachten: dat is waarvoor je als fysiotherapeut het vak in bent gegaan, en daar helpen wij heel graag bij.

Initiatief van Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners en sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector. Fysio Networkx is hier de fysiotherapie gespecialiseerde vertakking van. Health 4 Holland heeft als missie het verbeteren van de geleverde kwaliteit van zorg voor de inwoners van Nederland, door het ondersteunen en verbinden van zorgverleners en hun organisaties.

victor - fysio networkx

Het Fysio Networkx team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van fysio bedrijfsvoering.

Victor

Praktijk eigenaar & ondernemer

Met meer dan 10 jaar aan ervaring als praktijkeigenaar en fysio- manueeltherapeut is Victor In 2016 gestart met Fysio Networkx. Inmiddels met 4 eigen vestigingen en diverse partner praktijken brengt Victor de vakinhoudelijke en ondernemende kennis naar de FysioNetworkx relaties.

Anouk

Fysio & Admin Specialist

Met een achtergrond als fysiotherapeut én een talent voor het oplossen van administratieve puzzels, is Anouk de aangewezen persoon om iedere administratie op orde te krijgen. Naast het opschonen en bijhouden van praktijkadministraties begeleidt zij ook de teams om hun administratie zo efficiënt en compleet mogelijk te maken.

José

HRM & Administratie

José vervult een ondersteunende rol op het gebied van HRM-zaken voor veel praktijkhouders. Naast haar waardevolle rol als sparringspartner, is zij ook verantwoordelijk voor het beheer van de (loon)administratie voor diverse partners.

Dirkje

Marketing 

Als manusje van alles is zij op alle vlakken in te zetten om de praktijken zo goed mogelijk te ondersteunen en ontzorgen. Van administratie, boekhouding tot website creatie en bijbehorende SEO en SEA campagnes – niks is haar onbekend of te veel.

Milou

Marketing

Naast de teamspeler met Dirkje op het marketing vlak is Milou tevens gedreven in het opzetten en/of door ontwikkelen van het (startende) bedrijfsplan en strategie. 

Ghiselaine

Telefonie & Administratie

Deze positieve kracht staat patiënten met veel plezier te woord. Ze is een belangrijke schakel tussen patiënt en therapeut die tegelijkertijd ook al haar andere collega’s met veel enthousiasme kan ondersteunen op verschillende administratieve vlakken. 

Saskia

Telefonie & Administratie

Dankzij haar uitgebreide ervaring in verschillende branches van de paramedische zorg heeft Saskia zich vlot aangepast aan de wereld van de fysiotherapie. Dagelijkse taken zoals facturatie, debiteurenbeheer en declaraties beheerst ze met gemak. Voor Saskia is de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan zowel fysiotherapeuten als patiënten de kers op de taart.

Linda

Telefoniste

Linda, met een achtergrond in zorg en gezondheid, is een enthousiaste telefoniste die patiënten op een empathische manier ontvangt en informeert.

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

Laat hier jouw bericht achter