Fysiotherapiepraktijken zijn niet alleen verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatieve zorg aan patiënten, maar ook voor het managen van hun personeel. Fysio Networkx begrijpt deze uitdagingen en biedt oplossingen voor HRM-gerelateerde problemen zoals de loonadministratie. Fysio Networkx kan jouw praktijk op personeelsgebied op meerdere manieren ontzorgen. Zo houd jij je personeel tevreden en kun je met personeelsgerelateerde vragen altijd bij iemand terecht voor professioneel advies.

Wij ondersteunen jouw fysiopraktijk bij je personeelsbeleid!

Een van de diensten die wij bieden, is het uit handen nemen van de volledige HR-administratie. Dit omvat onder meer het bijhouden van personeelsdossiers en het uitvoeren van loonadministratie. Door deze taken uit handen te nemen, kunnen fysiopraktijken zich concentreren op hun kerntaak: het bieden van de beste zorg aan hun patiënten.

Medewerkers fysionetworkx bespreken loonadministratie fysiopraktijk

Belangrijke personeelszaken

Een ander belangrijk aspect van HR-management is het trainen en ontwikkelen van personeel. Om jouw personeel de juiste aandacht te geven en te investeren in individuele en teamontwikkeling, kunnen wij ondersteunen bij een jaarlijks functioneringsgesprek. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende enquêtes en metingen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast kunnen we helpen bij de ontwikkeling van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor jouw medewerkers, waarin zij zelf aan de slag kunnen met persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen van dat jaar.

Werving en selectie van fysiotherapeuten

Fysio Networkx biedt ook ondersteuning bij het werven en selecteren van personeel. Dit doen we door het toepassen van Recruitment Marketing en een proactieve aanpak in de werving en selectie van kandidaten. Met ons uitgebreide netwerk in de fysiotherapiebranche kunnen we helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor de functie.

Kortom, wij bieden een breed scala aan HR-gerelateerde diensten om fysiopraktijken te helpen bij het managen van hun personeel. Door deze taken uit handen te nemen, kunnen fysiopraktijken zich concentreren op wat ze het beste doen: het bieden van de beste zorg aan hun patiënten.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over onze HRM diensten ga naar deze pagina. We komen graag in contact om een voorstel te maken. Iedere organisatie is anders, daarom bieden wij ondersteuning op maat.