MARKETING PAKKETTEN

Er zijn veel verschillende factoren die meespelen om de marketingstrategie voor jouw praktijk succesvol te maken. Met onze expertise en ervaring weten we hoe we de juiste technieken en tools (kosten)effectief in kunnen zetten voor het binnenhalen en behouden van nieuwe patiënten.

 

Basis Marketing Pakket

Expert Marketing Pakket

Quickstart Pakket

“Het uit handen geven van de marketing zorgde voor onze praktijk voor meer leads en een groter klantenbestand. Het fijne hierin is dat wij met Fysio Networkx een marketingplan samenstellen waardoor de visie van de praktijk niet verloren gaat.”

Jasper

Praktijkhouder, Medifysio Kaatsheuvel

De voordelen

Betere online vindbaarheid van jouw praktijk

Gespecialiseerd in de marketing van fysiopraktijken

Meer patiënten en groei van de praktijk

Een marketingplan op maat

MARKETING BASISPAKKET

Met de vele jaren ervaring hebben we gezien dat het hebben van een sterke nieuwsbrief en opzet van social media behoort tot de basis.

Social Media

Social media (Facebook, Instagram en Google Business) draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en houdt de praktijk ‘top of mind’ voor bestaande patiënten. Daarnaast is het genereren van website traffic en verbeteren van zoekmachine resultaten essentieel voor het binnenhalen van nieuwe patiënten.

 

Nieuwsbrief

Middels de nieuwsbrief wordt een meer kwalitatieve verbinding met de praktijk gemaakt. Hierdoor kan de praktijk blijven informeren en activeren wanneer er geen klachten zijn of kunnen er nieuwe diensten en/of producten aangeboden worden. Zo is de nieuwsbrief ook effectief gebleken in het lanceren van (kortings)acties.

EXPERT MARKETINGPAKKET

Effectieve marketing doe je er niet zomaar even bij. Om het echt goed te doen moet je langdurig willen investeren in het bereiken van nieuwe patiënten. Wij kunnen jouw marketing campagnes inrichten en, op basis van data, weer bijstellen om zo de meest kosteneffectieve manier patiënten naar jouw praktijk te krijgen.

Search Engine Optimization (SEO)

 Het inzetten van SEO zorgt voor (organisch) hogere posities in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Geoptimaliseerde SEO zorgt er ook voor dat je minder advertentiebudget hoeft in te zetten op Google advertenties.

Search Engine Advertising

Door het inzetten van SEA (Google advertenties) komt jouw praktijk boven aan de zoekmachine pagina te staan wanneer mensen zoeken naar een fysiopraktijk of hulp bij specifieke klachten. Door een gericht budget te zetten voor deze top positie wordt de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw praktijk significant vergroot.

QUICKSTART PAKKET

Start er een nieuwe fysiotherapeut en wil je zijn/haar agenda snel gevuld krijgen? Of is het simpelweg gewoon een rustige maand in jouw praktijk? Dan kun je met het quickstart pakket in korte tijd toch nieuwe patiënten  en omzet binnenhalen.

Leads Marketing

Door het draaien van effectieve social media adverteer campagnes zorgen wij voor een directe stroom van leads. Dit zijn potentiële nieuwe patiënten die wij ook direct kunnen inplannen in jouw agenda. Vervolgens maken jouw deskundige fysiotherapeuten hier gemakkelijk terugkerende patiënten van!

 

Meer weten?

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw praktijk.
Contact

Ons Marketing Team

Milou

Marketing & Design

Dirkje

Online Marketing

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen helpen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

We horen graag van je!