Wie zijn we

Het Fysio Networkx team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van fysio bedrijfsvoering.

Victor Lautenschutz

Managing Director

Victor is gestart met Fysio Networkx in 2016. En kan spreken uit ervaring uit de praktijk. Victor combineert zijn manager taken met het behandelen van patiënten voor fysio- en manuele therapie.

Charlotte Snijders

Administratief Specialist

Charlotte is sinds januari 2018 werkzaam bij Fysio Networkx en is verantwoordelijk voor alle administratieve taken van Fysio 4 Den Bosch en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, een echte duizendpoot.

Sandra Vincent

HR Specialist

Sandra is sinds januari 2020 werkzaam bij Fysio Networkx en richt zich met haar achtergrond in de HRM op de HRM taken en begeleiding binnen het bedrijf.

Daarnaast richt ze zich ook op de (financiële) administratie van verschillende bij Fysio Networkx aangesloten praktijken.

Dirkje Ooms

Marketing Specialist

Dirkje is sinds Juni 2019 bij Fysio Networkx aan het werk als marketing medewerker en is gespecialiseerd in het bedenken en creëren van online en offline promotie materiaal. Met haar creatieve kijk op social media en branding geeft ze een goede aanvulling aan Milou. 

Milou van Bakel

Marketing Specialist

Milou werkt sinds 2016 bij Fysio Networkx en is een echte marketing specialist.  Zij weet van iedere website iets moois te maken en is gespecialiseerd in het opzetten van bedrijfsplannen en het kiezen van de juiste marketing tools.

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

073 204 83 63 info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter