Wie zijn we

Het Fysio Networkx team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van fysio bedrijfsvoering.

Victor Lautenschutz

Praktijk eigenaar & ondernemer

Met meer dan 10 jaar aan ervaring als praktijkeigenaar en fysio- manueeltherapeut is Victor 5 jaar geleden gestart met Fysio Networkx. Inmiddels met 4 eigen vestigingen en 6 bevriende praktijken brengt Victor de vakinhoudelijke en ondernemende kennis naar de FysioNetworkx relaties.

Melanie Stevens

Administratie

Met een oog voor detail en persoonlijk contact is Melanie het aanspreekpunt voor alle administratieve taken. Onze duizendpoot met eindeloze energie zorgt voor de ontzorging van de FysioNetworkx relaties.

Sandra Vincent

HRM

Met haar uitgebreide ervaring in personeelsmanagement en carrièreplanning is Sandra de kartrekker op de HRM taken en begeleiding voor onze FysioNetworkx relaties. Daarnaast richt ze zich ook op de (financiële) administratie.

Dirkje Ooms

Marketing 

Als marketing expert is zij ter ondersteuning om de praktijken zo goed mogelijk te profileren online en offline. Van een hedendaagse website creatie en bijbehorende SEO en SEA campagne tot aan social media en foto/video creatie – niks is haar onbekend en te veel.

Milou van Bakel

Marketing

Naast de team speler met Dirkje op het marketing vlak is Milou tevens gedreven in het opzetten en/of door ontwikkelen van het (startende) bedrijfsplan en strategie. 

Frank Lautenschutz

Relatiebeheer

Met een uitgebreide ervaring in de commercie en operatie van ondernemingen, is Frank het doorlopend contact met de FysioNetworkx relaties met het doel het gezamenlijke succes te optimaliseren dan wel te vergroten. 

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63        
E: info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter