Lukt het je maar niet om die vacature in te vullen voor een front- of back office medewerker?

Misschien zoek je al maanden naar een nieuwe collega voor telefonische of administratieve ondersteuning binnen je praktijk.

Bij Fysio Networkx werven we helaas alleen fysiotherapeuten, maar we zijn wel gespecialiseerd in de ontzorging van de telefonie en administratie. Wie gebruik maakt van onze bereikbaarheidsdienst is verzekerd van kwaliteit. Een goede bereikbaarheid is een belangrijke schakel om jouw patiƫnten goed en snel te woord te staan.

Daarnaast is het van essentieel belang om nieuwe patiĆ«nten op te vangen en direct in te kunnen plannen. Onze collega’s op kantoor nemen voor jou de telefoon op, zo word je ook niet meer gestoord tijdens het behandelen.

Binnen de administratie kunnen wij het volgende uit handen nemen:

– Declareren
– Debiteurenbeheer
– Boekhouding
– Loonadministratie
– Verkoop- en inkoopfacturatie

Kantoor Fysionetworkx Dieze Den Bosch

Door de volledige verzorging van de bereikbaarheid en/of de administratie over te nemen zou de openstaande vacature voor front- of backoffice medewerker en de bijbehorende loonkosten komen ter vervallen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij al deze werkzaamheden uit handen nemen.

Wil je meer weten?
Al onze diensten worden op deze pagina toegelicht. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor je praktijk te bespreken, neem hiervoor contact op via het formulier onderaan de pagina, mail naar info@fysionetworkx.nl of bel naar 073 204 83 63.