ONLINE MARKETING

Het opzetten en voeren van een praktijk brengt veel dagelijkse activiteiten met zich mee, maar hoe zorgt u voor klantbinding, naamsbekendheid, en nieuwe patiënten? Fysio Networkx biedt verschillende tools om de online marketing van uw praktijk goed vorm te geven.

 

SOCIAL MEDIA

NIEUWSBRIEF

SEO/SEA

PAKKET

BRANDING

SOCIAL MEDIA

Mensen vinden het leuk om online betrokken te raken. Social media is uitermate geschikt om (potentiële) patiënten een kijkje te geven achter de schermen. Tegelijkertijd kunt u ze informeren met nieuwe weetjes, wettelijke regelgeving rondom fysiotherapie en veranderingen in de praktijk. Fysio Networkx helpt u met het opzetten en updaten van social media kanalen en kan u voorzien van online content.

NIEUWSBRIEF

Het versturen van een nieuwsbrief is een effectieve methode om bestaande patiënten te bereiken en op de hoogte te houden van nieuws rondom uw praktijk. 

SEO/SEA

Mensen vertrouwen steeds meer op de resultaten van een zoekopdracht op Google. U doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat uw website goed gevonden kan worden door zoekmachines en bovenaan de lijst komt te staan. Wanneer mensen op zoek gaan naar een fysiopraktijk of fysiotherapie gerelateerde diensten is het essentieel om bij de zoekresultaten te staan. Door middel van onze SEO en SEA diensten zorgen wij voor een hogere positie in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Lees meer over onze SEO en SEA diensten.

Online Marketing Pakketten

BRAND LOYALTY PAKKET

Social media: Eenmaal per week plaatsen wij een bericht op de door u gekozen kanalen. Praktijk, persoonlijk en fysiotherapeutisch nieuws afgewisseld.

Nieuwsbrief: Eenmaal per maand versturen wij een nieuwsbrief, in uw huisstijl, naar al uw patiënten.

Wachtkamer presentatie: Wij ontwerpen een presentatie in uw huisstijl waarmee uw therapeuten, diensten, en specialisaties gepromoot worden.

BRAND AWARENESS PAKKET

Social media: Eenmaal per week plaatsen wij een bericht op de door u gekozen kanalen. Praktijk, persoonlijk en fysiotherapeutisch nieuws afgewisseld.

SEO: Complete SEO optimalisatie van uw website en maandelijkse updates.

SEA: Complete SEA set-up (op basis van uw Google Adwords budget) en maandelijkse optimalisatie updates.

Ook mogelijk in combinatie!

Samenwerking

Meer informatie over al onze samenwerkingen.
Alle praktijken

Ons Team

Victor

Praktijk eigenaar & Ondernemer

Melanie

Administratie

Sandra

HRM

Dirkje

Marketing

Milou

Marketing 

Frank

Relatiebeheer

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

073 204 83 63 info@fysionetworkx.nl

Laat hier uw bericht achter