ONLINE MARKETING

Het opzetten en voeren van een praktijk brengt veel dagelijkse activiteiten met zich mee, maar hoe zorg je voor klantbinding, naamsbekendheid, en nieuwe patiënten? Fysio Networkx biedt verschillende tools om de online marketing van jouw praktijk goed vorm te geven.

 

Social Media

Leads

SEO

SEA

Social Media

Mensen vinden het leuk om online betrokken te raken. Social media is uitermate geschikt om (potentiële) patiënten een kijkje te geven achter de schermen. Tegelijkertijd kun je ze informeren met nieuwe weetjes, vergoedingen rondom fysiotherapie en veranderingen in de praktijk. Fysio Networkx helpt je met het opzetten en updaten van social media kanalen en kan jou voorzien van online content.

Nieuwsbrief

Het versturen van een nieuwsbrief is een effectieve methode om bestaande patiënten te bereiken en op de hoogte te houden van nieuws rondom jow praktijk. 

Marketing Pakketten

Wij bieden verschillende marketing pakketten aan, beginnend met het basis marketing pakket en uitbreidbaar met SEO en SEA diensten. Bekijk hier een uitgebreide uitleg van onze marketing pakketen.

Search Engine Optimization (SEO)

Van alle internetgebruikers maakt 97% gebruik van zoekmachines. Wanneer mensen op zoek gaan naar een fysiopraktijk of fysiotherapie gerelateerde diensten is het essentieel om bij de zoekresultaten te staan. Het inzetten van SEO zorgt voor hogere posities in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Bekijk onze SEO pagina.

Search Engine Advertising (SEA)

Mensen vertrouwen steeds meer op de resultaten van een zoekopdracht op Google. Je doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat jouw website goed gevonden kan worden door zoekmachines en bovenaan de lijst komt te staan. Bekijk onze SEA pagina

Een (online) marketingplan op maat?

Contact

Ons Marketing Team

Milou

Marketing & Design

Dirkje

Online Marketing

Contact

Benieuwd hoe we jouw praktijk kunnen ondersteunen?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fysio Networkx
Werfpad 6
5212 VJ Den Bosch

T: 073 204 83 63 
E: info@fysionetworkx.nl

Privacy Verklaring

We horen graag van je!